Gruppträningschema

Variera din träning eller kör dina favoritpass – du tränar helt utifrån din egen förmåga i vår gruppträning.

Start V.24

Alla kan delta i vår gruppträning

Oavsett vilket pass du väljer att delta i tränar du alltid utifrån dina förutsättningar. 

Våra olika träningspass

I vårt gruppträningsschema har vi en mycket varierad träning där det finns pass som passar alla. Vare sig du är nybörjare eller tränat innan kan du delta i passen i vårt gruppträningsschema. 

Här finns träning från morgon till kväll för att alla ska ha en chans att få röra på sig och träna kontinuerligt. Kör din favoritträning eller testa något nytt. Eftersom du tränar helt utifrån din egen förmåga kan du delta oavsett vilken typ av träning det är. Ingen förhandsbokning krävs. Läs mer om de olika träningarna nedan.


Klassförklaring

BODYPUMP®

Styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för den som vill träna igenom hela kroppen. BODYPUMP® innehåller vetenskapligt utformade rörelser och tekniker i ett enkelt och effektivt pass för att du ska uppnå märkbara resultat.


BODYBALANCE® 

Perfekt blandning av yoga, tai chi och Pilates som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och lämnar dig i harmoni och balans. 


BOOT CAMP 

Ett morgonpass där vi tränar hela kroppen med både puls och styrkeövningar. Varierande upplägg.


RPM® 

Enkel, rolig och effektiv cykelträning inomhus där du cyklar till rytmen av kraftfull musik. Ge dig själv en utmaning i motstånd och hastighet över backar och berg, fartfyllda raksträckor samt pulshöjande intervaller som får dig att sprinta över mållinjen. Finns i både 45 och 30 minuters pass.


CORE 

Styrketräning för kroppens kärnparti såsom mage, rygg och rumpa.


LES MILLS CORE® 

Är ett funktionellt och effektivt pass som stärker hela kroppen med fokus på bålen. Du jobbar med motstånd i form av kroppsvikt, gummiband och viktplattor vilket gör det möjligt att anpassa belastningen och samtidigt utmana kroppen maximalt. *


CROSS 

Ett pass där vi jobbar med styrka, kondition och rörlighet. Variationen är stor. Vi jobbar med den egna kroppsvikten, skivstänger och kettlebells.


CROSS/TEAM 

Samma som ovan, men på detta pass jobbar vi alltid i team. Personer finns alltid på plats så ni behöver inte komma 2 och 2.


CYKEL

Konditionsträning på inomhuscykel för hela kroppen där du själv väljer hur jobbigt det ska vara.


FREDAGS FYS 

Fira in helgen med fredags fys innan fredagsmys.  Detta är ett pass som ALLA kan vara med på. Olika övningar och redskap allt från egen kropp till TRXband. Passet är olika från gång till gång.


LES MILLS SPRINT™ - 

30-minuters högintensiv intervallträning (HIIT). Detta är ett utmanande träningspass där du använder cykeln som verktyg för att pressa din gräns till max och ta din träning till nästa nivå. 


LUNCH FYS 

Ett snabbt intensivt flåspass med inslag av styrka som gör att du piggnar till och orkar med hela dagen.


YINYOGA

En vilsam yogaform där vi stretchar bindväven samt fokuserar på kroppens inre organ och leder. En stor del av yinyoga innebär också att öva mindfulness/medveten närvaro. Vi håller positioner 3–7 minuter och använder stöd för att individanpassa.


WORKOUT 

Ett härligt pass för alla där vi blandar både kondition och styrka. Enkla övningar för hela kroppen under olika tidsintervaller.

 

* LESMILLS - Varje kvartal byts programmet ut mot nya övningar och musik