vi mår bra när vi rör på oss.

Vad är du sugen på idag?

Lite uppdateringar i schemat gäller från och med måndag den 26/4

Nu när våren börjar titta fram så kan vissa pass komma att hållas ute, Så dom pass som är svarta utgår alltid från SAL 1 men kan även flyttas ut.

Hej!

Vi har nu under en längre tid inte kunnat erbjuda våra cykelpass, pga pandemi lagen med MAX antal.

Som det verkar nu så vet vi tyvärr inte när vi kommer kunna erbjuda pass i cykelsalen igen.

Men vi förstår att ni som brukar cyklar saknar det.

Vi håller på att kolla om vi kan hitta en lösning för att ha pass. Mer information om det kommer.


Dock får MAX antal personer samtidigt inne i cykelsalen vara 5 stycken.

Ni måste hålla avståndet i mellan varandra och rengöra cyklarna noggrant efter er.

Vi kommer erbjuda den ”vanliga gym musiken” i salen, så önskar du att höra något annan musik så ta med dig hörlurar.


Tiderna som cykelsalen kommer att vara öppen:

Måndag-Tisdag: 08:30-19:00

Onsdag-Torsdag: 08:30-18:00

Fredag: 08:30-16:30

Välkommen in i cykelsalen för ett svettigt härligt konditionspass.


Vi ber er alla att följa oss på Facebook och Instagram.

Har du inte sociala medier gör då till en vana att alltid kolla vår hemsida www.colluseum-club.com , under Information.


Då det nu kan bli passändringar med kort varsel.

Hoppas ni alla har överseende med detta.

klassförklaring

BODYPUMP® - Är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för den som vill träna igenom hela kroppen på en timme. BODYPUMP® innehåller vetenskapligt utformade rörelser och tekniker i ett enkelt och effektivt pass för att du ska uppnå märkbara resultat.*


BODYBALANCE® - En perfekt blandning av yoga, tai chi och Pilates som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och lämnar dig i harmoni och balans. BODYBALANCE® passar alla oavsett träningsbakgrund.*


BODYCOMBAT® - Ett pass med kraft och energi där du kan släppa loss fightern i dig. Drivande och energisk musik i kombination med rörelser inspirerade från en mängd kampsporter ger dig den kick du behöver för att ta dig an din fantasimotståndare genom tio ronder.*

Återkommer


BOOT CAMP – Ett morgonpass där vi kör träning för hela kroppen med både puls & styrkeövningar. Varierande upplägg. Passar alla.


RPM® - Enkelt, roligt och effektivt cykelträning inomhus där du cyklar till rytmen av kraftfull musik. Ge dig själv en utmaning i motstånd och hastighet över backar och berg, fartfyllda raksträckor samt pulshöjande intervaller som får dig att sprinta över mållinjen.*


LES MILLS SPRINT™ - 30-minuters högintensiv intervallträning (HIIT). LES MILLS SPRINT™ är ett utmanande träningspass där du använder cykeln som verktyg för att pressa din gräns till max och ta din träning till nästa nivå.*


CORE/INTERVALL - Styrketräning för kroppens kärnparti – mage, rygg och rumpa.


CROSS - Ett pass där vi jobbar med styrka, kondition och rörlighet. Variationen är stor. Vi jobbar med egenkroppsvikt, skivstänger och kettlebells. Alla övningar anpassas efter dina egna förutsättningar.


CROSS/TEAM - Samma som ovan, men på detta pass jobbar vi alltid i team, personer finns alltid på plats så ni behöver inte komma 2 & 2.


CROSS/FIGHT GONE BAD - Ett pass där vi jobbar med fem stationer med varierade övningar. På varje station gör man så många repetitioner man själv orkar på 1 minut. Ett roligt pass där inget pass ser likadant ut. Här används allt inom funktionell träning så som skivstänger till air bikes..


FREDAGS FYS – Fira in helgen med oss, fredags fys innan fredagsmys. Detta är ett pass som ALLA kan vara med på, nybörjare som atlet.

Du bestämmer själv vikt och svårighetsgrad.


Funktionell träning nybörjare – Funktionell träning med inriktning på teknik och lättare övningar.


LUNCH FYS – Ett snabbt intensivt flås pass på 30 minuter med inslag av styrka som gör att du piggnar till & orkar med hela dagen.


YIN YOGA – En yogaform där vi fokuserar på kroppens yin partier, dvs bindväv, ligament och leder. Alla rörelser utförs sittande eller liggande och vi håller samma position mellan 3-5 minuter. I detta pass behöver du ha med kudde.


Push it – Ett pass i 3 olika block. Ett blandpass med både styrka och kondition. Ta ut dig och kör efter din egen förmåga. Passet avslutas med nedvarvning och återhämtning.


ZUMBA FITNESS - En rolig och upplivande träningsform med både latinska och internationell musik. Här tränar du hela kroppen.

Inga förkunskaper krävs och vi lovar att du blir svettig och glad.


WORKOUT – Ett härligt pass för alla fär vi blandar både kondition och styrka. Enkla övningar för hela kroppen under olika tidsintervaller.* LESMILLS, Varje kvartal byts programmet ut mot nya övningar och musik