vi mår bra när vi rör på oss.

Vad är du sugen på idag?


Hos oss kan alla vara med på vår gruppträning!

Du tränar efter din egen förmåga.


Nytt schema från måndag V.46

klassförklaring

BODYPUMP® - Är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för den som vill träna igenom hela kroppen. BODYPUMP® innehåller vetenskapligt utformade rörelser och tekniker i ett enkelt och effektivt pass för att du ska uppnå märkbara resultat. *


BODYBALANCE® - En perfekt blandning av yoga, tai chi och Pilates som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och lämnar dig i harmoni och balans. BODYBALANCE®*


BOOT CAMP – Ett morgonpass där vi tränar hela kroppen med både puls & styrkeövningar. Varierande upplägg.


RPM® - Enkelt, rolig och effektiv cykelträning inomhus där du cyklar till rytmen av kraftfull musik. Ge dig själv en utmaning i motstånd och hastighet över backar och berg, fartfyllda raksträckor samt pulshöjande intervaller som får dig att sprinta över mållinjen. * Finns i både 45 & 30 minuters pass.


CORE - Styrketräning för kroppens kärnparti – mage, rygg och rumpa.


CROSS - Ett pass där vi jobbar med styrka, kondition och rörlighet. Variationen är stor. Vi jobbar med egenkroppsvikt, skivstänger och kettlebells.


CYKEL – Konditionsträning på inomhuscykel för hela kroppen där du själv väljer hur jobbigt det ska vara.


CROSS/TEAM - Samma som ovan, men på detta pass jobbar vi alltid i team, personer finns alltid på plats så ni behöver inte komma 2 & 2.


CROSS/FIGHT GONE BAD - Ett pass där vi jobbar med fem stationer med varierade övningar. På varje station gör man så många repetitioner man själv orkar på 1 minut. Ett roligt pass där inget pass ser likadant ut. Här används allt inom funktionell träning så som skivstänger till air bikes.


CIRKEL SENIOR - Ett pass för dig som är senior. Här jobbar vi i cirkel med olika styrkeövningar med vikter och gummiband. Samt enklare konditions övningar.

Du kör helt efter din egen förmåga och perfekt komplement för dig som tränar MILON.


FREDAGS FYS – Fira in helgen med oss, fredags fys innan fredagsmys.

Detta är ett pass som ALLA kan vara med på. Olika övningar och redskap allt från egen kropp till TRXband.

Passet är olika gång för gång.


LES MILLS SPRINT™ - 30-minuters högintensiv intervallträning (HIIT). Detta är ett utmanande träningspass där du använder cykeln som verktyg för att pressa din gräns till max och ta din träning till nästa nivå. *


LUNCH FYS – Ett snabbt intensivt flås pass på med inslag av styrka som gör att du piggnar till & orkar med hela dagen.


YINYOGA - En vilsam yogaform där vi stretchar bindväven, fokuserar på kroppens inre organ och leder. En stor del av yinyoga innebär också att öva mindfulness/medveten närvaro. Vi håller positioner 3-7 minuter och använder stöd för att individanpassad.


WORKOUT – Ett härligt pass för alla där vi blandar både kondition och styrka. Enkla övningar för hela kroppen under olika tidsintervaller.


* LESMILLS, Varje kvartal byts programmet ut mot nya övningar och musik