vi mår bra när vi rör på oss.

Vad är du sugen på idag?

Vi har nu under snart 1 månads tid inte kunnat erbjuda våra cykelpass, pga pandemi lagen med MAX antal.

Som det verkar nu så vet vi tyvärr inte när vi kommer kunna erbjuda pass i cykelsalen igen.

Men vi förstår att ni som brukar cyklar saknar det.

Så från och med i dag 22 februari kommer vi att hålla cykelsalen öppen för egen träning när receptionen är öppen.

Dock får MAX antal personer samtidigt inne i cykelsalen vara 4 stycken.

Ni måste hålla avståndet i mellan varandra och rengöra cyklarna noggrant efter er.

Vi kommer erbjuda den ”vanliga gym musiken” i salen, så önskar du att höra något annan musik så ta med dig hörlurar.


Tiderna som cykelsalen kommer att vara öppen:

Måndag-Tisdag: 14:00-19:00

Onsdag: 09:00-18:00

Torsdag: 15:00-19:00

Välkommen in i cykelsalen för ett svettigt härligt konditionspass.


klassförklaring

VBODYPUMP® - Är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för den som vill träna igenom hela kroppen på en timme. BODYPUMP® innehåller vetenskapligt utformade rörelser och tekniker i ett enkelt och effektivt pass för att du ska uppnå märkbara resultat.*


BODYBALANCE® - En perfekt blandning av yoga, tai chi och Pilates som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och lämnar dig i harmoni och balans. BODYBALANCE® passar alla oavsett träningsbakgrund.*


BODYCOMBAT® - Ett pass med kraft och energi där du kan släppa loss fightern i dig. Drivande och energisk musik i kombination med rörelser inspirerade från en mängd kampsporter ger dig den kick du behöver för att ta dig an din fantasimotståndare genom tio ronder.*


BOOT CAMP – Ett morgonpass där vi kör träning för hela kroppen med både puls & styrkeövningar. Varierande upplägg. Passar alla.


CXWORX® - Perfekt pass för att få en vältränad mag- och ryggmuskulatur. Genom dynamisk träning med hjälp av gummiband och lätta vikter för mage, säte och rygg kommer detta pass få dig att känna dig starkare i vardagen.*


RPM® - Enkelt, roligt och effektivt cykelträning inomhus där du cyklar till rytmen av kraftfull musik. Ge dig själv en utmaning i motstånd och hastighet över backar och berg, fartfyllda raksträckor samt pulshöjande intervaller som får dig att sprinta över mållinjen.*


LES MILLS SPRINT™ - 30-minuters högintensiv intervallträning (HIIT). LES MILLS SPRINT™ är ett utmanande träningspass där du använder cykeln som verktyg för att pressa din gräns till max och ta din träning till nästa nivå.*


CORE/INTERVALL - Styrketräning för kroppens kärnparti – mage, rygg och rumpa.


CROSS - Ett pass där vi jobbar med styrka, kondition och rörlighet. Variationen är stor. Vi jobbar med egenkroppsvikt, skivstänger och kettlebells. Alla övningar anpassas efter dina egna förutsättningar.

CROSS/TEAM - Samma som ovan, men på detta pass jobbar vi alltid i team, personer finns alltid på plats så ni behöver inte komma 2 & 2.


CROSS/INTERVALL - Cirkelträning där vi blandar styrka och kondition under olika tidsintervaller.


CROSS/FIGHT GONE BAD - Ett pass där vi jobbar med fem stationer med varierade övningar. På varje station gör man så många repetitioner man själv orkar på 1 minut. Ett roligt pass där inget pass ser likadant ut. Här används allt inom funktionell träning så som skivstänger till air bikes.


CROSS/CAMP - Lättare övningar med många repetitioner. Körs oftast i par. Vill man blåsa ur sig helgens onyttigheter är detta ett perfekt pass.


FREDAGS FYS – Fira in helgen med oss, fredags fys innan fredagsmys. Detta är ett pass som ALLA kan vara med på, nybörjare som atlet.

Du bestämmer själv vikt och svårighetsgrad.


LUNCH FYS – Ett snabbt intensivt flås pass på 30 minuter med inslag av styrka som gör att du piggnar till & orkar med hela dagen.


TRX – Ett pass för hela kroppen där vi använder oss av TRX band som redskap. Återkommer inom kort


YIN YOGA – En yogaform där vi fokuserar på kroppens yin partier, dvs bindväv, ligament och leder. Alla rörelser utförs sittande eller liggande och vi håller samma position mellan 3-5 minuter. I detta pass behöver du ha med kudde.


STEP – Roligt konditionspass där du använder stepbräda som verktyg. Alla kör efter sin egen förmåga.


SPINNING - Roligt konditionspass där du cyklar i grupp tillsammans med peppande musik.


ZUMBA FITNESS - En rolig och upplivande träningsform med både latinska och internationell musik. Här tränar du hela kroppen.

Inga förkunskaper krävs och vi lovar att du blir svettig och glad.


Workout – Ett härligt pass för alla fär vi blandar både kondition och styrka. Enkla övningar för hela kroppen under olika tidsintervaller.


* LESMILLS, Varje kvartal byts programmet ut mot nya övningar och musik