vi mår bra när vi rör på oss.

Vad är du sugen på idag?

Nytt schema från och med den 23/11

klassförklaring

BODYPUMP® - Är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för den som vill träna igenom hela kroppen på en timme. BODYPUMP® innehåller vetenskapligt utformade rörelser och tekniker i ett enkelt och effektivt pass för att du ska uppnå märkbara resultat.*


BODYBALANCE® - En perfekt blandning av yoga, tai chi och Pilates som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och lämnar dig i harmoni och balans. BODYBALANCE® passar alla oavsett träningsbakgrund.*


BODYCOMBAT® - Ett pass med kraft och energi där du kan släppa loss fightern i dig. Drivande och energisk musik i kombination med rörelser inspirerade från en mängd kampsporter ger dig den kick du behöver för att ta dig an din fantasimotståndare genom tio ronder.*


BOOT CAMP – Ett morgonpass där vi kör i vårt ute gym så länge vädret tillåter (annars funktionella salen) träning för hela kroppen med både puls & styrkeövningar. Varierande upplägg. Passar alla.


CXWORX® - Perfekt pass för att få en vältränad mag- och ryggmuskulatur. Genom dynamisk träning med hjälp av gummiband och lätta vikter för mage, säte och rygg kommer detta pass få dig att känna dig starkare i vardagen.*


RPM® - Enkelt, roligt och effektivt cykelträning inomhus där du cyklar till rytmen av kraftfull musik. Ge dig själv en utmaning i motstånd och hastighet över backar och berg, fartfyllda raksträckor samt pulshöjande intervaller som får dig att sprinta över mållinjen.*


LES MILLS SPRINT™ - 30-minuters högintensiv intervallträning (HIIT). LES MILLS SPRINT™ är ett utmanande träningspass där du använder cykeln som verktyg för att pressa din gräns till max och ta din träning till nästa nivå.*


CORE/INTERVALL - Styrketräning för kroppens kärnparti – mage, rygg och rumpa.


CROSS - Ett pass där vi jobbar med styrka, kondition och rörlighet. Variationen är stor. Vi jobbar med egenkroppsvikt, skivstänger och kettlebells. Alla övningar anpassas efter dina egna förutsättningar.


CROSS/TEAM - Samma som ovan, men på detta pass jobbar vi alltid i team, personer finns alltid på plats så ni behöver inte komma 2 & 2.

CROSS/INTERVALL - Cirkelträning där vi blandar styrka och kondition under olika tidsintervaller.


CROSS/KONDITION - Här jobbar vi i team med kondition och bål styrka. Vi kör manga olika övningar och gör träningen riktigt rolig och får upp ett stort flås. Detta är för dig som vill bygga upp din kondition och bål styrka.


CROSS/FIGHT GONE BAD - Ett pass där vi jobbar med fem stationer med varierade övningar. På varje station gör man så många repetitioner man själv orkar på 1 minut. Ett roligt pass där inget pass ser likadant ut. Här används allt inom funktionell träning så som skivstänger till airbiks.


CROSS/CAMP - Lättare övningar med många repetitioner. Körs oftast i par. Vill man blåsa ur sig helgens onyttigheter är detta ett perfekt pass.

FREDAGS FYS – Fira in helgen med oss, fredags fys innan fredagsmys. Detta är ett pass som ALLA kan vara med på, nybörjare som atlet.

Du bestämmer själv vikt och svårighetsgrad.


LUNCH FYS – Ett snabbt intensivt flås pass på 30 minuter med inslag av styrka som gör att du piggnar till & orkar med hela dagen.


INTERVALL/CIRKEL - Cirkelträning med olika intervaller. Vi kör både kondition och styrka med enklare övningar.


TRX – Ett pass för hela kroppen där vi använder oss av TRX band som redskap.


YIN YOGA – En yogaform där vi fokuserar på kroppens yin partier, dvs bindväv, ligament och leder. Alla rörelser utförs sittande eller liggande och vi håller samma position mellan 3-5 minuter. I detta pass behöver du ha med kudde.


STEP – Roligt konditionspass där du använder stepbräda som verktyg. Alla kör efter sin egen förmåga.


SPINNING - Roligt konditionspass där du cyklar i grupp tillsammans med peppande musik.


ZUMBA FITNESS - En rolig och upplivande träningsform med både latinska och internationell musik. Här tränar du hela kroppen. Inga förkunskaper krävs och vi lovar att du blir svettig och glad.


* LESMILLS, Varje kvartal byts programmet ut mot nya övningar och musik